Thursday, 12 July 2018

RESULT SEPANJANG DEGREE (Pengajaran)

Memandangkan pointer aku masa degree ni makin merudum. So aku nk letak senarai subjek mengikut gred. Ni apa yg aku dapat dari Sem 1 sampai lah Sem 4. Sem 5 akan bermula lagi beberapa hari je. So, sebagai student..... terkilan tu mestilah. Tapi dah tahap pemahaman aku tahap tu je. So tu salah sendiri. If possible utk aku baiki gred (jika ada fulus) aku akan perbaiki bia elok pointer aku. FYI, aku student BCET (Food) di UniKL MICET. Utk sesiapa yg nk sambung situ, persiapkan mental dan fizikal lah. Kadang2 boleh sakit jiwa kalau tak dibendung. hahahah. General je aku cakap ni. Depends dgn apa yg korang alami. Hahaha. Nama pun hal duniawi. Ada je.... So ini dia...  P/s: Ini utk rujukan aku bila2 aku nk refer utk diri sendiri. Biar beringat sikit. Hhaahah

A
MPU3113
HUBUNGAN ETNIK
3
A-
WEB20202
PROFESSIONAL ENGLISH 1
2
A-
MPU3333
ISU-ISU KONTEMPORARI MUSLIM DI MALAYSIA
3
A-
WEB20302
PROFESSIONAL ENGLISH 2
2
A-





B
CLB10703
PHYSICAL CHEMISTRY
3
B-
MPU3123
TAMADUN ISLAM & TAMADUN ASIA (TITAS)
3
B-
WEB10302
FUNDAMENTAL ENGLISH
2
B+
CLB10503
PRINCIPLES OF PROGRAMMING
3
B
CLB20804
MASS TRANSFER I
4
B-
CLB21003
PROCESS HEAT TRANSFER
3
B-
CFB20002
INTRODUCTION TO FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2
B+
CLB40002
ENGINEERING TECHNOLOGIST IN SOCIETY
2
B+
MPU3232
TECHNOPRENEURSHIP
2
B
CFB30004
FOOD PROCESSING AND PRESERVATION TECHNOLOGY
4
B+
WBB10202
INNOVATION MANAGEMENT
2
B





C
CLB10904
CHEMICAL PROCESS PRINCIPLES
4
C-
CLB19303
MATHEMATICS 2
3
C-
CLB21103
PROCESS INSTRUMENTATION
3
C+
CFB40403
FOOD ANALYSIS 2
3
C+
CLB20903
ENGINEERING STATISTICS
3
C+
CFB20504
FOOD PROCESS ENGINEERING
4
C+
CFB30903
FOOD INGREDIENTS
3
C-
CKB30103
INDUSTRIAL SAFETY & HEALTH
3
C-





D
CLB20703
CHEMICAL ENGINEERING THERMODYNAMICS
3
D
CFB20203
FOOD BIOCHEMISTRY
3
D







No comments:

Kawan2ku ^.~